Experiența mea e legată de profesia de avocat și de activitatea politică și adminstrativă din Consiliul Județean din ultimii ani. E vocația mea și cred că sunt unul dintre cei dedicați interesului public, binelui comun. Sunt convins că în orașul și în județul nostru se poate pune în aplicare un amplu proiect de dezvoltare, așa cum alți colegi din vestul țării au reușit în orașele lor.

       Dezvoltarea economiei locale și impulsionarea investițiilor publice și private sunt priorități ale mandatului meu. Județul Satu Mare are nevoie de drumuri bune, iar casele oamenilor să fie conectate la rețelele de utilități: apă, gaz, canalizare și energie electrică.

       Satu Mare poate fi un pol nordic de dezvoltare și va trebui să adunăm toate energiile bune pentru a lansa un amplu proiect de dezvoltare și modernizare. E important să reușim creșterea veniturilor tuturor sătmărenilor. Atât a salariaților cât și a antreprenorilor. Un mediu de afaceri prietenos și o bună gestionare a fondurilor publice și private poate să ne asigure un salt economic, care să aducă tuturor prosperitate și o viață mai bună.

         Sunt pregătit și am reușit să formăm o echipă competentă pentru a administra și mai ales a dezvolta județul nostru!