Reclădim satu mare!

Sunt Adrian Cozma și candidez pentru președinția Consiliului Județean Satu Mare din partea Partidului Național Liberal.

Am cântărit mult înainte de a lua această decizie și sper că sunt în asentimentul dumneavoastră, al celor care își doresc sincer o schimbare. O schimbare în bine pentru locuitorii acestui județ! Colegii mei din Cluj-Napoca, Oradea sau Alba Iulia au demonstrat că putem avea comunități moderne, curate, cu servicii publice de calitate, cu școli bune, unde siguranța cetățenilor este garantată. Au investit, au atras fonduri europene și au realizat lucruri bune pentru comunitățile lor pentru că, înainte de orice, edilii aceia sunt niște gospodari adevărați, care și-au înțeles pe deplin misiunea.

Din păcate, Satu Mare s-a autoizolat în ultimul timp și a rămas la coada clasamentului atât în atragerea de fonduri, cât și în realizarea de investiții. Județe ca Alba sau Arad și orașe ca Blaj sau Turda, mult mai mici decât Satu Mare, au reușit să implementeze proiecte mari, în valoare de zeci de milioane de euro. Satu Mare a ratat această ocazie bună şi nu avem voie să o ratăm şi pe a doua. În exercițiul financiar 2021-2028, comunitățile și județele țării au la dispoziție sume importante de bani și cred că putem merge pe drumul cel bun.

Vom pune la punct școlile, străzile, vom dezvolta cultura, turismul și agricultura prin susținerea economiei locale, a fermierilor și a tuturor producătorilor locali. Dezvoltarea județului și a municipiului Satu Mare va aduce prosperitate pentru toți. Este obligatoriu să susținem producătorii sătmăreni, să creăm puncte de colectare a legumelor și fructelor și să construim depozite pentru fermieri pentru a relansa acest sector vital pentru noi toți. Vom moderniza spațiile publice și vom relansa mișcarea sportivă.

Cetățenii din Satu Mare au tot dreptul să beneficieze și ei de toate condițiile unui trai civilizat. Tinerii reprezintă viitorul și avem nevoie de ei aici, acasă. Elitele sătmărene, premianții și cei care au obținut o calificare bună într-o meserie, să poată să-și găsească un rost aici, și nu în străinătate. Județul Satu Mare trebuie să devină locul în care să-ți dorești să rămâi, să-ți întemeiezi o familie. Locul unde să te bucuri de o viață liniștită și îndestulată, unde să-ți poți crește copiii în siguranță!

Numai împreună putem izbândi!

Share pe:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

S-ar putea să te intereseze:

Reclădim satu mare! Sunt Adrian Cozma și candidez pentru președinția Consiliului Județean Satu
Alianță pentru satu mare Invitat în platoul unei televiziuni locale, liberalul Adrian Cozma
Viața are prioritate! În aceste zile am reușit să adun mai multe informații,