Viața are prioritate!

În aceste zile am reușit să adun mai multe informații, să am aproape toate datele necesare ce țin de funcționarea Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.

De multe ori informațiile primite în rețeaua administrative sunt insuficiente pentru a înțelege ceea ce se întâmplă efectiv pe întregul an. Ținând cont că ședința aprobării bugetului Consiliului Județean va avea loc curând, am ținut să vin cu câteva propuneri clare pentru îmbunătățirea actului medical din județ. Sigur că banii nu o să acopere toate dotările de care au nevoie instituțiile de profil, așa că împreună cu colegii consilieri și executivul sper să găsim cele mai bune soluții. Am întocmit o listă pe care o voi prezenta colegilor consilieri județeni. M-am consultat cu personal de specialitate, cu o parte a conducerii spitalului și sper că suntem pe drumul cel bun.

Funcționarea în condiții optime a Spitalului Județean de Urgente Satu Mare este obligatorie. Nu cred că putem amâna dotarea secțiilor cu ce este necesar, fie că vorbim de aparat RMN performant, de monitor pentru funcții vitale la secția de ginecologie-obstetrică sau dotări pentru chirurgia plastică.

Nu cred că e cazul de negocieri politice sau să ne convingem unii pe alții că este nevoie de o susținere a achiziționării unor aparate absolut necesare. E valabil și pentru igienizarea și amenajarea unor spații din diferite secții și poate chiar realizarea unora noi pentru îngrijiri paleative. Lista completă o voi prezenta în comisia de specialitate, iar dacă acele propuneri se vor suprapune cu ceea ce a gândit conducerea CJ Satu Mare, atunci va fi mult mai ușor și mai lucrativ.

Adrian Cozma

Share pe:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

S-ar putea să te intereseze:

Reclădim satu mare! Sunt Adrian Cozma și candidez pentru președinția Consiliului Județean Satu
Alianță pentru satu mare Invitat în platoul unei televiziuni locale, liberalul Adrian Cozma
Viața are prioritate! În aceste zile am reușit să adun mai multe informații,